Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online event Troostwijk Veilingen: "Stoppen is ook ondernemen"

"Denk je na over het beëindigen van je onderneming? Meld je dan aan voor het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’ van Troostwijk Auctions, op donderdag 10 december om 19:30 uur. Want stoppen met je bedrijf betekent niet automatisch stoppen met ondernemen. Het is juist deel van het ondernemerschap. En een bedrijfsbeëindiging kan de start zijn van iets moois", aldus de organisatie. 

In deze onzekere coronatijden is het niet voor elke ondernemer makkelijk om het hoofd boven water de houden. Daarom biedt Troostwijk Auctions het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’: een kennissessie over wat er komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging, aandachtspunten en valkuilen, welke opties er zijn (afslanken, overnamen, beëindigen) en wat er gebeurt nadat je hebt gekozen voor een beëindiging. Informatie die voor elke ondernemer – in welke sector ook – belangrijk is. Want wanneer je een bedrijfsbeëindiging op een goede manier aanpakt, kan het zelfs lucratief zijn.

Voor wie?
Dit gratis online event is gericht op de agrarische-, GWW- en groensector, maar de inhoud is voor elke ondernemer interessant.

Over het event
Tijdens ‘Stoppen is ook ondernemen’ op donderdag 10 december van 19:30 uur spreekt gespreksleider Monique Ooms met tafelgasten Robbert Peek en Louis Claessens.

Robbert Peek is insolventiespecialist en auteur van het boek ‘De doorstart warm of koud’. Hij heeft alle aspecten van een bedrijfsbeëindiging van dichtbij meegemaakt en deelt graag zijn inzichten.

Louis Claessens heeft de moeilijk keuze om te stoppen met zijn loonbedrijf Volkerink Heino gemaakt. Dit bedrijf bestond al ruim zeventig jaar, maar mede door stikstof, PFAS en corona was een bedrijfsbeëindiging onvermijdelijk. Louis Cleassens vertelt tijdens het online event over zijn ervaringen. 

Het event duurt een uur.

Aanmelden
Dus wil je meer weten over

  • wat er komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging?
  • dat een bedrijfsbeëindiging niet per se het einde van je ondernemers carrière betekent?
  • dat stoppen met je onderneming ook zeker nog wat kan opleveren?
  • hoe je als ondernemer omgaat met het mentale stuk omtrent een bedrijfsbeëindiging?

"Meld je dan aan voor het online event ‘Stoppen is ook ondernemen’.
Zelfs als je het niet haalt, meld je dan toch aan. We sturen je de opname achteraf", zegt Troostwijk Veilingen.

Voor meer informatie:
Troostwijk Veilingen
www.troostwijkveilingen.nl 
https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/ 

Publicatiedatum: