Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Soil Association presenteert ondersteuningspakket voor start-ups

Start-ups kunnen ondersteuning krijgen uit vanuit een nieuw pakket van de Soil Association. De Soil Association heeft een startersondersteuningspakket gelanceerd om recent opgerichte voedingsmiddelen- en drankenbedrijven te helpen bij het aanvragen van de biologische certificering.

In samenwerking met startup organisaties Bread & Jam en Young Foodies biedt de regeling kennis, inzicht en middelen om het bedrijf van de grond te krijgen.

Het pakket geeft start-ups ook toegang tot Soil Association 'meet the buyer'-evenementen, tot op maat gemaakte webinars gericht op bedrijfsondersteunende onderwerpen en kortingen op lidmaatschappen en trainingen van de organisatie en haar partners.

Gelijk speelveld
Chris Green, medeoprichter van Young Foodies, zegt dat de nieuwe regeling zal bijdragen aan een gelijk speelveld voor voedingsondernemers. Medeoprichter van Bread & Jam, Jason Gibb, voegt toe dat het ondersteuningspakket jonge, uitdagende bedrijven zal helpen gedijen in de voedingsindustrie.

Matthew Atkins, oprichter van de Hemp Factory, zegt over het plan: "Alleen maar een nieuw bedrijf starten kan al ontmoedigend zijn wanneer er zoveel uitdagingen en hindernissen moeten worden overwonnen. Ik heb zoveel geleerd tijdens de eerste jaren dat ik mijn bedrijf oprichtte, maar ik wou altijd dat ik toen meer had geweten. Een ondersteuningspakket voor starters kan alleen maar een goede zaak zijn voor mensen die een gedegen basis willen leggen voor hun bedrijf."

Om in aanmerking te komen voor het ondersteuningspakket voor startende bedrijven, moet een bedrijf minder dan vijf werknemers hebben, drie jaar of korter actief zijn en in het Verenigd Koninkrijk gevestigd zijn. Voor details vindt u in het onderstaande kader.

Voor meer informatie: www.soilassociation.org 

Publicatiedatum: