Rabenhorst Berry Selection wint Meilleur Produit Bio award

Begin 2020 introduceerde Rabenhorst de Rabenhorst Berry Selection. Op de jaarlijkse Franse verkiezing 'Meilleur Produit Bio' heeft Rabenhorst Berry Selection slechts 11 maanden na introductie de eerste prijs in de categorie sappen gewonnen.

De prestigieuze Award wordt jaarlijks uitgereikt door een select gezelschap consumenten, die de producten op diverse criteria beoordelen. Rabenhorst Berry Selection mag zich nu een jaar lang het beste biologische sap van Frankrijk noemen.

Rabenhorst Berry Selection is dit jaar ook in Nederland geïntro-duceerd door UniPharma, de exclusieve distributiepartner van Rabenhorst in Nederland. Marloes Koenen geeft namens UniPharma aan dat de Berry Selection in de korte tijd dat het op de markt nu al het 6e best verkopende sap van Rabenhorst is.

Rabenhorst Berry Selection is een 100% biologisch, direct sap met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C. Het sap is geperst uit de pitten van granaatappel, aardbei, framboos, aronia (appelbes) en blauwe bessen.

Alle Rabenhorst producten worden samengesteld uit de beste (waar mogelijk) biologische ingrediënten en gebotteld in het kenmerkende bruine glas, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bruin glas beschermt het sap beter tegen het negatieve effect van UV straling en lichtinval.

Voor meer informatie: verkoop@unipharma.nl en www.unipharma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.