Designs van Nederlandse illustratoren op nieuwe kerstkaarten ZintenZ

"Er gaan gemiddeld 50% meer kaarten de deur uit dan voor de crisis"

Tholen - Mensen sturen elkaar weer vaker kaarten sinds de coronacrisis en dat merken ze bij ZintenZ. "Er gaan gemiddeld 50% meer kaarten de deur uit dan voor de crisis. En met Kerst verwachten we dat dit nog meer zal worden", vertelt Leonard Jan Kaniok namens de in Haarlem gevestigde uitgeverij. 

ZintenZ heeft ook dit jaar weer 'Organic Kerstkaarten' voor in de biospeciaalzaken ontwikkeld. "We hebben drie hele nieuwe series laten ontwerpen. De designs zijn speciaal voor ZintenZ gemaakt door bekende Nederlandse illustratoren. Gezelligheid, verhalen en design staan centraal. De kerstkaarten zijn te verkrijgen met of zonder houtenkistje in setjes van 5 vierkante postkaarten met envelop."

De producent benadrukt dat voor deze kaarten geen bomen gekapt zijn. "De kaarten en enveloppen worden met gifvrije bio-inkten gedrukt op papier dat gemaakt worden van bladeren en stengels uit oogstafval. Een echte organic kerstkaart dus die men met een gerust hart kan versturen."

Voor meer informatie:

Leo Kaniok
Uitgeverij ZintenZ
Mollerusweg 88-90
2031 BZ Haarlem
023 5762854
leo@zintenz.nl  
www.zintenz.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.