Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Loods: een bedrijvige plek die nieuwe kansen biedt

De Loods is een bloeiende kleinschalige bio-boerderij in Aalst waar mensen werken die in de gewone arbeidsmarkt moeilijk hun weg vinden. Bruno Eeman, coördinator van de bio-boerderij, legt uit hoe belangrijk het is om deze mensen een kwalitatieve tewerkstelling op maat te bieden.

Een 'loods' doet misschien denken aan een grote donkere ruimte maar bij bio-boerderij De Loods is het een en al kleur en bedrijvigheid. De deuren staan er wagenwijd open voor mensen met minder kansen op de gewone arbeidsmarkt, die vanuit het OCMW en de VDAB worden doorgestuurd. Ze krijgen er een persoonlijke opleiding die leidt naar een job op maat. Coördinator Bruno Eeman legt het concept van het bedrijf uit: "Wie het moeilijk heeft om in een 'normale' job mee te draaien, bieden we hier de kans om een goeie werkervaring op te doen. Zo krijgen ze meer zelfvertrouwen en groeit hun eigenwaarde. De bedoeling is uiteindelijk dat deze mensen doorstromen naar het regulier circuit."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Alles over Bio

Publicatiedatum: