Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

65 jaar Treur Kaas

2020 is een bijzonder jaar voor Treur Kaas. Dit jaar bestaat het familiebedrijf precies 65 jaar. In 1955 startte E.M. Treur de kaasgroothandel. Hij verruilde de melkemmer voor het kaasmes en begon in de Havenstraat in Woerden met het verhandelen van kaas.

In 65 jaar tijd is 4 maal van pakhuis gewisseld om de hoeveelheid kaas te kunnen verwerken en inmiddels staat al een tijdje de tweede generatie aan het roer; Daan en René Treur. In 2015 deed de derde generatie zijn intrede in het bedrijf. Dankzij de ijver van de familie Treur en de gedreven werknemers bij Treur Kaas is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Samen verantwoordelijk voor succes; ieder zijn kracht. Leverancier van unieke Hollandse kaasmerken die zowel Nederlandse als buitenlandse klanten voorziet in de lekkerste kaas; compagnons in kaas.

Om dit jubileumjaar te vieren, is er een speciale jubileumkaas ontwikkeld: 'Erfgoed 1955'. Dit is een kaas met body. Rijk van smaak, lekker romig en met pit. Gemaakt van koemelk van de MRIJ (Maas-Rijn-IJsselras) koe en gerijpt met liefde en vakmanschap. Deze jubileumkazen worden als cadeau aangeboden aan alle klanten om samen het jubileum te vieren en om ze te bedanken voor de (soms jarenlange) samenwerking. Want zonder klanten is het allemaal niet mogelijk.

Tevens heeft Treur Kaas recentelijk haar nieuwe huisstijl gelanceerd door middel van de geheel vernieuwde website.

Voor meer informatie: [email protected] en www.treurkaas.nl 

Publicatiedatum: