Biscuiterie de Provence nieuw bij online groothandel Amanvida

Biologische, glutenvrije taarten en koekjes op basis van amandel

Biscuiterie de Provence, een familiebedrijf gelegen in een dorp in de buurt van Avignon, ontstond op een dag in 1833. Joseph Bedouin begon in de Provence, in het hart van de Enclave of the Popes, met de handel in lokale producten zoals amandelen, abrikozenpitten en kersenstelen. Volgende generaties Bedouin raakten gepassioneerd door de amandel in al haar vormen. Heel, in poedervorm, gehakt of geplet, waren de amandelproducten het genot van alle bakkers, banketbakkers, ijsbereiders en noga-makers in de Provence.

Gastronomische cakes en koekjes op basis van amandel en zonder gluten
Pas in 1964, met de komst van de tweeling Jean-Paul en Jean-Louis Bedouin, begon het bedrijf zélf de amandelen om te toveren tot amandelspijs, mueslirepen en uiteindelijk.... heerlijke koekjes volgens traditionele (familie)recepten. "De banketbakkers van Biscuiterie de Provence werken uitsluitend met pure en natuurlijke ingrediënten. Sinds 1997 is het bedrijf een koekjesfabriek, die onder meer een heel gamma aan gastronomische cakes en koekjes produceert, zonder gluten. De basis is nog altijd de amandel, bewust koningin van deze familiesaga, die al zes generaties duurt", vertelt Aaltje van der Zee namens online groothandel Amanvida, waar de producten van Biscuiterie de Provence vanaf nu verkrijgbaar zijn.

Waarom glutenvrije cakes van Biscuiterie de Provence kopen?

  • Cakes van gastronomische kwaliteit, in eigen ateliers gemaakt
  • Traditionele recepten met overwegend lokale ingrediënten
  • Rijk aan amandelen
  • Biologisch en glutenvrij
  • Vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen of palmolie

"Een echte topper is de zachte Kerst Taart met Chocola/Sinaasappel.
De zachte Kerst Taart Chocola/Sinaasappel van Biscuiterie de Provence is ideaal om met kerst te serveren. In de Provence is het traditie om op kerstavond tegelijkertijd dertien nagerechten te serveren, die symbool staan voor Jezus en zijn apostelen. Deze desserts bestaan voornamelijk uit gedroogd en gekonfijt fruit, noten, noga, koekjes en smeuïge taartjes zoals die van Biscuiterie de Provence."

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven