Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BioMessen goed voorbereid op het nieuwe normaal

BioWest 2021 is verplaatst van april naar mei

Met BioOst op 25 april in Leipzig en BioWest op 16 mei in Düsseldorf begint het BioMessejaar 2021. De organisatoren hebben BioWest verplaatst van april naar mei. "Dit betekent dat we al in het warmere seizoen zitten, wat onze exposanten nog meer zekerheid geeft", legt organisator Wolfram Müller uit. BioNord in Hannover volgt op 26 september, BioSüd in Augsburg op 3 oktober.

De veiligheid voor exposanten en bezoekers wordt op alle vier de locaties gewaarborgd door uitgekiende hygiëneconcepten. "In tegenstelling tot toonaangevende internationale beurzen is de BioMesse vooral regionaal: Het merendeel van de exposanten komt uit Duitsland en het merendeel van de bezoekers komt uit een straal van 300 kilometer", voegt organisator Matthias Deppe toe. Digitale bezoekersaccreditatie en -registratie was al gepland voor BioMessen 2020.

Volgens de organisatoren worden de hygiëneconcepten volgens de regelgeving van de betreffende locatie of staat uitgewerkt en aangepast aan de specifieke situatie. In de bio-branche is er een grote behoefte aan het persoonlijke contact en uitwisseling na een jaar zonder BioMessen: de eerste aanmeldingen stroomden al na enkele uren binnen.

Bron: BioMesse

Publicatiedatum: