Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Beltane: mixen voor maaltijdsoepen

In navolging van de bestaande lijn maaltijdmixen breidt Beltane het assortiment uit met een geheel nieuwe lijn voor maaltijdsoepen. De nieuwe producten komen qua gebruik en verpakking overeen met de bestaande. In combinatie met de nieuwe mixen, enkele houdbare ingrediënten en volop verse groenten bereid je een heerlijke maaltijdsoep. Een segment dat al wel bekend is in het supermarktkanaal, maar volledig nieuw voor het natuurvoedings- en reformkanaal. "We adviseren dan ook de nieuwe soepen te presenteren in het soepschap en niet naast de bestaande producten", aldus Alexander Maksimović.

Beltane start deze lijn met drie varianten; een klassieke tomatensoep, een Italiaanse Minestronesoep en een Indiase Dhal Linzensoep. "Varianten die zeer geliefd en bekend zijn. Onze varianten zijn daarnaast volledig vegan en uiteraard ook volledig gluten-, gist- en lactosevrij. De soepen zijn eenvoudig te bereiden en boordevol smaak. Producten die zeker niet in uw assortiment mogen ontbreken. De nieuwe producten zijn per direct beschikbaar via Odin met een aantrekkelijke introductiekorting. Hiermee heeft u een hele mooie en lekker herfstaanbieding voor uw klanten."

Artikelnummers Odin:

23668 Tomatensoep
23669 Minestronesoep
23670 Dhal Linzensoep

Voor meer informatie: Alexander Maksimović

Publicatiedatum: