Gerard Hardeman maakt amandelspijs met speciale amandelen

"Vulkaan in de buurt draagt bij aan bijzondere smaak"

Bio-bakker Gerard Hardeman heeft 500 kilogram amandelspijs gemaakt van Siciliaanse amandelen, Braziliaanse rietsuiker en Nederlandse eieren. Hij meldt dat met name de amandelen heel bijzonder zijn. Hieraan is een lange zoektocht aan voorafgegaan. "Vooral die amandelen zijn speciaal. Heel lang gezocht naar Siciliaanse, omdat daarin het oliegehalte hoger is en dus meer smaak, plus een vulkaan in de buurt, wat ook bijdraagt aan een bijzondere smaak. Zijn we blij mee, kunnen we een enorm onderscheidend topproduct mee maken", aldus Gerard op LinkedIn.

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven