Nieuwe Odin winkel in Bergen officieel geopend

"De winkel is prachtig geworden en zit op een uitstekende locatie"

Na maanden van voorbereiding is het gelukt: de Odin winkel in Bergen is verhuisd naar een nieuwe locatie. Afgelopen vrijdag 6 november opende Odin directeur Merle Koomans van den Dries samen met oud-directeur Koos Bakker de nieuwe locatie. Dit keer helaas geen groot feest, maar een klein officieel momentje om het te vieren.

De kleinzoon van Koos Bakker en de kleindochter van Odin vriend van het eerste uur, Peter Zeisser, hadden vrijdag de grote eer: zij mochten het lintje doorknippen waarmee de winkel officieel geopend werd.

Merle is tevreden: "De winkel is prachtig geworden en zit op een uitstekende locatie, midden in het centrum van Bergen aan de Jan Oldenburglaan, op een paar minuten afstand van de oude winkel. Het pand is ook een stuk ruimer dan de vorige locatie, waardoor iedereen wat meer beweegruimte heeft en er extra veel plaats is voor een uitgebreid assortiment biologische en biodynamische producten."

Voor meer informatie: communicatie@odin.nl en www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.