Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Virtueel event van Schouw Informatisering, from Aptean

11 & 12 november: trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie

Schouw Informatisering, from Aptean nodigt de voedingsindustrie van harte uit voor twee virtuele events op 11 en 12 november 2020. Gedurende deze twee dagen richten zij zich op trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie.

Virtueel Event op 11 november 2020:
Wat speelt er in de Food en IT wereld momenteel? Is innovatie een onderwerp dat hoog op de agenda staat bij voedingsbedrijven? En op welke gebieden van innovatie houdt de voedingsindustrie zich eigenlijk bezig? Op het gebied van technologie, de logistieke processen, op duurzaamheid of misschien wel op het gebied van de producten en verpakkingen zelf? Schouw Informatisering, from Aptean heeft het de voedingsindustrie gevraagd!

"Voor het onderzoek hebben zij Nederlandse voedingsbedrijven van verschillende grootte geïnterviewd, wat mooie inzichten oplevert op het gebied van innovatie. Deze uitkomsten hebben zij op een kleinschaliger niveau vergeleken met verschillende Noord-Europese voedselbedrijven. Benieuwd naar de uitkomsten en de conclusies? Op 11 november vertellen zij er graag meer over", aldus Schouw Informatisering. 

Klik hier om je aan te melden voor dit online event op 11 november 2020 om 10.00 uur. Benchmark jouw bedrijf met de resultaten uit het rapport. Food for thought! Tot dan?

Virtueel Event op 12 november 2020:
Op donderdag 12 november 2020 richt Aptean zich op de wereldwijde voedingsindustrie. "Tijdens dit Engelstalige evenement brengt het moederbedrijf van Schouw Informatisering, Aptean, experts in de voedingsindustrie samen. Sluit je aan om de toekomstige trends en uitdagingen van de wereldwijde voedingsindustrie te bespreken, als ook de nieuwe kansen die deze uitdagingen zullen creëren en de oplossingen die beschikbaar zijn in de hele supply chain, from field to fork", aldus de organisatie. Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie of meld je direct aan voor het Aptean Food & Berage 2020 Global Symposium op 12 november om 14.30 uur (CEST). Graag tot dan!

Schouw Informatisering, from Aptean
www.foodware365.com 

Publicatiedatum: