Brievenbustaartjes: "Nu al een populair zakelijk brievenbus cadeau"

"Begin oktober dacht ik: wat kan ik ondernemen om mensen in deze roerige periode nu echt blij te maken? Als trotse eigenaresse van Rose Catering was het geen verrassing dat dat iets met puur, vers en biologisch eten te maken zou gaan hebben. Ik stippelde het plan uit voor Brievenbustaartjes.nl, wat nu al een groot succes is. Ook als zakelijk brievenbus cadeau", aldus Rosaleen van Rose Catering. 

De eenvoud waarmee Ieren gerechten bereiden
"Ik ben zelf geboren in Ierland en letterlijk opgegroeid tussen de pannen en bakblikken. Aangezien mijn ouders al 30 jaar een restaurant hebben, kun je wel stellen dat de liefde voor koken en bakken mij met de paplepel is ingegoten. De eenvoud waarmee Ieren gerechten bereiden met eerlijke, onbewerkte en biologische producten: met die insteek begon ik ruim 20 jaar geleden Rose Catering en diezelfde basis geldt voor het huisgemaakte gebak van Brievenbustaartjes.nl."

Een hart onder de riem voor thuiswerkend personeel
Wist je dat het welbekende praatje bij de koffieautomaat bewezen zorgt voor hogere productiviteit en tevredenheid onder werknemers? "Nu onze werkdagen vanuit huis een stuk eentoniger zijn, kiezen veel werkgevers voor een origineel thuiswerk cadeau: een hart onder de riem. Brievenbustaartjes.nl zorgt ervoor dat het koffieautomaat-momentje ook thuis in eigen keuken voor een positieve break zorgt", zegt de initiatiefneemster.  

Maar ook zijn er – juist deze periode – voldoende andere redenen om te kiezen voor een origineel en smaakvol brievenbus cadeau voor zakenrelaties. Een kerstpakketje, welgemeende excuses of gewoon even wat extra’s doen om on top of mind te blijven? Met puur en biologisch huisgemaakt gebak zit je altijd goed.

Zakelijke brievenbustaartjes
"Kruidige carrotcake, fudgy brownie, een traditioneel Ierse fruit en notentaart of de verrassende combinatie van banaan en salted caramel. Op Brievenbustaartjes.nl maak je een keuze uit de verschillende soorten gebak of kies je voor de populaire mix box voor één of meerdere personen. Ondernemers kiezen er echter eerder voor om direct contact op te nemen. Samen bespreken we de zakelijke mogelijkheden, zoals een grotere- en/of gepersonaliseerde bestelling met bedrijfslogo", besluit Rosaleen. 

Voor meer informatie:
https://www.brievenbustaartjes.nl/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven