Marktleider in bio-soepen en -maaltijden in Duitsland

Wessanen neemt Little Lunch over

Wessanen maakte zojuist bekend dat ze het Duitse bedrijf Little Lunch overnemen. Wessanen en de aandeelhouders van Little Lunch hebben een overeenkomst getekend voor de aankoop van 100% van het bedrijf, onder voorbehoud van akkoord van het Bundeskartellamt (Duits kartelbureau).

Little Lunch, opgericht in 2014, heeft zich ontwikkeld tot marktleider in de Duitse markt voor biologische soep. Het assortiment is door de jaren heen gegroeid en omvat nu ook 'meal makers' en sauzen. Alle producten zijn 100% biologisch en zijn gemaakt zonder toegevoegde suikers, aroma's, kleurstoffen of conserveermiddelen. Het merk wordt breed gedistribueerd over de Duitse retailmarkt en is bovendien zeer succesvol in het online kanaal.

Biologische en vegetarische maaltijden vormen een kerncategorie voor Wessanen en Duitsland is van strategisch belang voor het bedrijf, aangezien dit de grootste biologische markt in Europa is.

Christophe Barnouin (CEO van Wessanen): "We zijn blij met de strategische overname van dit snelgroeiende bedrijf en kijken er naar uit om het Little Lunch-team te verwelkomen in onze 'familie van bedrijven'. Allos Hof-Manufaktur, ons Duitse bedrijf, is de afgelopen jaren succesvol gegroeid. We geloven dat de integratie van Little Lunch ons veel kansen zal bieden in dit belangrijke land en in heel Europa."

Daniel en Dennis Gibisch (oprichters van Little Lunch): "We hebben Little Lunch met veel liefde en passie opgebouwd en tot een succes gemaakt in Duitsland. Van alle mogelijke partners die we hebben bekeken, vonden we Little Lunch het beste passen bij Wessanen. We zijn enthousiast over de nieuwe kansen die de samenwerking met zo'n sterke partner aan onze zijde biedt."

Voor meer informatie: www.littlelunch.de en www.wessanen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.