Pasta Orobio nieuw bij online groothandel Amanvida

"De eerste pasta vrij van mycotoxinen"

De Italiaanse Pasta Orobio is nieuw bij online groothandel Amanvida. Aaltje van der Zee: "Het bedrijf Fior di Campo werd in 2013 opgericht met als specifiek doel om gezonde pasta van hoge kwaliteit te produceren, gemaakt met de beste grondstoffen en met respect voor de Italiaanse traditie. Na jaren van studie en onderzoek naar de beste inheemse granen wist Fior di Campo een uniek product te creëren dat ethisch en duurzaam is en geschikt voor iedereen: Pasta Orobio, de enige pasta zonder mycotoxinen."

"Mycotoxinen zijn giftige stoffen die door bepaalde schimmels worden geproduceerd, onder andere tijdens de groei van graan op het veld, en onbedoeld terechtkomen in onze voeding, zoals bloem, brood en pasta. Recente studies brengen aandoeningen als intoleranties en glutengevoeligheid in verband met de aanwezigheid van mycotoxinen in granen."

Waarom Pasta Orobio kopen?

  • Pasta vrij van mycotoxinen
  • Rijke tarwesmaak met ruwe structuur, waar de saus beter aan blijft plakken
  • Gemaakt van 100% durumtarwe uit Zuid-Italië (Puglia en Basilicata)
  • Een gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit dankzij strenge controles van teelt tot productie.
  • Een uitstekend kwaliteitsproduct met behoud van de traditionele smaak en kwaliteit.
  • Biologisch en 100% natuurlijk, zonder GMO's

Mycotoxinenvrije pasta: gezonde pasta bij glutenintolerantie of coeliakie?
Pasta is een vaste waarde op het menu voor veel mensen. Steeds meer wordt pasta echter als boosdoener gezien en mogelijke oorzaak van intoleranties, glutengevoeligheid en coeliakie. Recente studies brengen deze aandoeningen in verband met de aanwezigheid van mycotoxinen in granen.

"Mycotoxinen zijn giftige stoffen die door schimmels worden geproduceerd en onder bepaalde omstandigheden het graan aantasten tijdens de rijpingsfase op het veld, of na de oogst bij de opslag in de schuur. Daarna komen ze onbedoeld in onze voeding terecht."

"Mycotoxines zijn zeer giftig voor mensen en worden niet geëlimineerd door te koken. Daarom heeft de Europese Gemeenschap aan de verschillende soorten mycotoxinen maximumgehalten toegekend die in voeding kunnen worden getolereerd: 750 ppb (deeltjes per miljard) voor volwassenen, 200 ppb voor kinderen."

"Pasta Orobio is de eerste pasta vrij van mycotoxinen en wordt daarom aanbevolen voor mensen die 'gevoelig' zijn voor voedingsmiddelen die granen bevatten. Voordat de OROBIO-pasta bij de consument op tafel kwam, werd hij 'getest' door vrijwilligers die gevoelig waren voor producten die granen bevatten. Zij hadden met Pasta Orobio niet de problemen die ze ervaarden bij het eten van andere pasta's."

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen.Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.