Summerfruit, Italië

Dorì bio-logo gelaserd op de kiwischil

Op de schil van elke biologische Dorì kiwi prijkt vanaf dit jaar het Dorì bio-logo. "Dit oppervlakkige druksysteem beschadigt het vruchtvlees niet, want de laser markeert alleen de schil. We hebben veel testen uitgevoerd en alle resultaten waren positief," zegt Giampaolo Dal Pane van Summerfruit.

De oogst van de gele Dorì kiwi begon op 8 september in Lazio en loopt momenteel in Noord-Italië ten einde. "Ondanks het feit dat de vorst een deel van de oogst heeft beschadigd, hebben we 3500 ton bereikt, dus we voldoen aan de verwachtingen. De verkoop is gestart en we hebben al de eerste containers naar China en Australië verscheept."

Wat de kwaliteit betreft, ligt het drogestofgehalte gemiddeld rond de 18, terwijl het gemiddelde gewicht 120 gram is. "Zowel de biologische als de conventionele kiwi’s zijn goed van kwaliteit. We hebben aanzienlijke hoeveelheden beschikbaar voor de verkoop in Italië, Europa en zelfs overzee," besluit Dal Pane.

Voor meer informatie:
Giampaolo Dal Pane
Summerfruit Srl
Via Farosi, 435 Castel Bolognese (RA), Italë
+39 0546 55829
www.summerfruit.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.