Nieuwe certificering voor bio-limoenen OTC Organics

"De Naturland-certificering biedt betere verkoopkansen voor de producenten en voor ons"

Met trots meldt OTC Organics dat hun biologische limes uit Colombia vanaf heden Naturland gecertificeerd zijn. Steeds meer consumenten eisen dat biologische groenten en fruit geproduceerd worden volgens de regels van verenigingen voor biologische landbouw, zoals de internationale Duitse vereniging Naturland. Een onderdeel van deze trend is dat consumenten, vooral in Duitsland, het sociale aspect belangrijk vinden bij het kopen van biologische groenten en fruit. De nieuwe Naturland-certificering biedt betere verkoopkansen voor de producenten en voor ons", zo meldt OTC Organics op de eigen website.

"Deze USP dwingt de biologische integriteit van onze limes af en hoe serieus wij 'sociale verantwoordelijkheid' nemen. Te beginnen met landarbeiders en telers die vaak de meest kwetsbare schakel in de productie- en commercialisatieketen zijn. Nogmaals laten onze limes uit Colombia een model zien waarin eerlijkheid en empowerment van kwetsbare gemeenschappen mogelijk is. Bij OTC Organics geloven we sterk in een win/win bedrijfsmodel met een langdurige relatie met onze telers. Met onze biologische limes uit Colombia bewijzen we dat dit mogelijk is."

Klik hier voor meer informatie over Naturland.

Voor meer informatie: www.otcorganics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.