Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij online groothandel Amanvida: Vasilissa Honey

'Gouden' honing

De Griekse honing van Vasilissa is biologisch, natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd (met suiker). De honing is bovendien koudgeslingerd en rauw, waardoor alle voedingsstoffen behouden zijn.

Het verhaal achter het merk Vasilissa Honey
Stayia Farm is een kleine familieboerderij die sinds 2012 biologische, rauwe honing onder de naam Vasilissa produceert. Dit jonge bedrijf dat de expertise en traditie van de jaren vijftig in ere houdt, wordt vertegenwoordigd door twee jonge, gepassioneerde mensen: Yannis Karypidis en Stavroula Theodorou.

De oprichters.

Eigenlijk wilden ze naar Groot-Brittannië emigreren, maar toen ze op de bruiloft van een bevriend stel champagne met eetbaar bladgoud aangeboden kregen, waren ze zo onder de indruk, dat het idee om iets dergelijks met honing te doen, ter plekke ontstond. Vasilissa (Grieks voor koningin) werd geboren en het jonge koppel bleef in Griekenland.

"De missie van Stayia Farm is om uitzonderlijke kwaliteitshoning te produceren met een onderscheidend smaakprofiel van delicate bergbloemen en overvloedige Griekse zonneschijn", vertelt Aaltje van der Zee namens online groothandel Amanvida, die de honing vanaf heden aanbiedt.

Waarom de Griekse honing kopen?

  • Uitzonderlijk smaakprofiel van delicate bergbloemen
  • Unieke combinatie van natuur en traditie in Griekse honing
  • Mooie, elegante verpakking in kartonnen doosjes
  • 100% natuurlijk, raw en biologisch

Rauwe honing in diverse smaken, waaronder tijm en zelfs goud...
"De biologische honing van Vasilissa is als vloeibaar goud, en om dat te benadrukken heeft één variëteit kleine vlokjes van eetbaar 24K bladgoud toegevoegd gekregen", aldus Aaltje. Andere varianten zijn met koninginnegelei en pollen, tijm, bergden, heide en wilde kruiden en inclusief honingraat. Ontdek alle varianten Vasilissa Honey.Great Taste Awards 2019 voor de biologische honing van Vasilissa Honey
Great Taste, 's werelds meest begeerde en prestigieuze voedsel en dranken awards event, bekroonde de honing van Vasilissa, van de meer dan 15.000 beoordeelde producten, met 13 Great Taste awards en 19 Stars. 

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen.

Voor meer informatie: [email protected] en Amanvida Zakelijk.

Publicatiedatum: