TerraSana kijkt terug op geslaagde Natexpo

"De bezoekers die er waren, leken extra gemotiveerd en enthousiast"

Eén van de weinige beurzen die dit jaar tóch doorging, was de Natexpo Trade Show. Op maandag 21 en dinsdag 22 september vond dit zakelijke event plaats in Lyon, Frankrijk. Een stuk minder druk bezocht dan verwacht, maar zeker niet minder succesvol, zo luidt de conclusie vanuit TerraSana. Het merk was er bij met een uitgebreide stand, een groot deel van het assortiment van 400 producten en een live cooking show.

Er stonden zo'n 700 stands. En ondanks de noodzakelijke coronamaatregelen kwamen er volgens het in Leimuiden gevestigde bedrijf naar schatting tussen de 7000 en 8000 bezoekers af op het event, tegenover de in eerste instantie verwachte 10.000. "Maar de bezoekers die er waren, leken extra gemotiveerd en enthousiast om zoveel mogelijk uit het event te halen. Het was intiemer dan andere jaren, maar juist daardoor hebben we extra fijn contact gehad met belangrijke relaties. Het plezier om klanten en potentiële klanten te ontmoeten was duidelijk voelbaar en droeg bij aan een bijzonder goede sfeer", vertelt Alexandra Guerrero.

TerraSana introduceerde onlangs vegan & glutenvrije cookies. "Op de beurs deden deze nieuwkomers het geweldig. De live cooking show, waarin onder andere ramen en verse rijstrolletjes werden geserveerd zorgde voor het positive-eating-gevoel waar TerraSana voor staat", aldus Alexandra.

Voor meer informatie: info@terrasana.nl, www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven