Voets Specialiteiten organiseert 6 weken lang huisbeurs

Fine Food Festival dit keer in showroom en kookstudio

Voets Specialiteiten organiseert vanaf maandag 28 september zes weken lang een huisbeurs op locatie in Schijndel (Noord-Brabant).
Tijdens deze beurs zijn bezoekers welkom in de vernieuwde showroom en is er een programma in de kookstudio.

"Er is een Noviteiten verkiezing met nieuw geïntroduceerde artikelen het afgelopen jaar. Voor alle bezoekers is een heerlijke goodiebag en zijn er volop interessante acties. Het FineFoodFestival is dé lekkerste beurs van het najaar en zeker een bezoek waard. Gezien de beperkte capaciteit vragen we relaties op tijd te reserveren", aldus Bram Voets.

De officiële uitnodiging luidt als volgt:

Wat een bewogen jaar voor ons allen, waarbij ook veel beurzen zijn komen te vervallen. Maar daar gaan wij verandering in brengen!
Vanaf 28 september is het 6 weken lang mogelijk om een exclusief bezoek te brengen aan onze showroom én kookstudio. Reserveer een ticket voor een tijdslot van 2 uur en laat je rondleiden door onze vernieuwde showroom.

Tijdens het bezoek kun je gebruik maken van exclusieve beursacties zoals je van ons gewend bent op ons Fine Food Festival tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Daarnaast ontvang je een goedgevulde goodiebag om thuis nog even na te genieten van je bezoek aan het pittoreske Schijndel.

Laat je verleiden door proeverijen, doe inspiratie op voor je kerstassortiment en breng je stem uit op de beste noviteit van 2020!

Graag ontvangen wij je tussen 28-09 en 06-11 in onze showroom te Schijndel. Per dag is er keuze uit 4 tijdsloten van 2 uur. Om ons aan de regels van het RIVM te kunnen houden zijn wij gebonden aan een maximaal aantal bezoekers. Kom dan ook uitsluitend op het gereserveerde tijdsslot met maximaal 2 personen per ticket per bedrijf.

Tot binnenkort!

Voor meer informatie: bram@voetsspecialiteiten.nl en www.voetsspecialiteiten.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.