Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Parallel met Free From Expo Packaging

Free From Functional & Health Ingredients verplaatst naar 15-16 juni 2021

De organisatie van Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) en Free From Expo Packaging (FFEP) heeft bevestigd dat de beurs, gepland voor 24 en 25 november 2020 in de RAI Amsterdam, wordt verplaatst naar 15-16 juni 2021, als gevolg van de wereldwijde, aanhoudende beperkingen rondom COVID.

Ronald Holman, directeur meldt: "Ondanks dat de markt én wij er klaar voor zijn hebben we de beslissing genomen om de beurs uit te stellen naar volgend jaar juni. Aangezien we een internationale beurs zijn, dienen we ook rekening te houden met de geldende richtlijnen buiten Nederland en Europa. Uiteraard willen we al onze exposanten en bezoekers de mogelijkheid bieden verantwoord deel te kunnen nemen aan een succesvolle beurs en op dit moment is dat nog niet mogelijk. De gezondheid en veiligheid van de bezoekers en een succesvolle editie zijn onze voornaamste prioriteit."

"We begrijpen dat Free From Functional & Health Ingredients een belangrijk evenement is in de Free From community en we willen dan ook iedereen bedanken voor het begrip en de steun die ons wordt getoond in deze periode. We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in RAI Amsterdam op 15 en 16 juni 2021. Samen zullen we weer een vooruitstrevend, inspirerend en succesvol evenement neer gaan zetten."

Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) is Europa's meest gerichte en toonaangevende platform voor de Free From industrie. Parallel aan de expo wordt Free From Expo Packaging (FFEP) georganiseerd. Dit evenement is gefocust op recyclable en duurzame verpakkingen, 'Free From' afval en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Samen bieden zij een compleet B2B evenement rondom Free From – wat dit evenement maakt tot het meest uitgebreide Free From evenement in Europa.

FFFHI en FFEP keren volgend jaar terug naar Amsterdam in juni, om de laatste innovaties en ontwikkelingen in de zich snel ontwikkelende F&B sector te laten zien. De vijf belangrijkste pijlers welke aan bod komen zijn Free From, Vegan, Organic, Functional en Ingrediënts.

Als toevoeging op de beursvloer, waar exposanten de laatste plant-based en free from innovaties laten zien, bieden de conference programma's de bezoekers inspirerende en interessante sprekers over insights, trends, marktanalyses en best practices van professionals, specialisten en internationale markt analisten.
Met ruim 4500 foodprofessionals biedt FFF&HI en FFEP het perfecte platform met vele netwerkmogelijkheden zoals onder andere het International Matchmaking programma, van het rvo, om meetings tussen internationale zakenrelaties al van te voren op de beurs in te plannen.

Voor meer informatie: www.freefromfoodexpo.com en www.freefromexpopackaging.com  

Publicatiedatum: