Voor Beter Eten-campagne Ekoplaza kleurt Nederland paars

Sinds vorige week zijn op zo'n 800 locaties in Nederland de opvallende abri's van Ekoplaza te vinden. Deze abri's zijn onderdeel van de Voor Beter Eten-campagne welke sinds 26 augustus loopt en nog tot en met 20 oktober doorgaat.

"Zeker in deze tijd ontstaat steeds meer het inzicht dat wíj meer mét de natuur moeten leven in plaats van andersom. Dat werken aan je weerstand de beste verdediging is. Een visie waar Ekoplaza sinds haar bestaan voor staat. Deze visie resulteert in de beste, pure, kwalitatieve en smaakvolle producten. In Beter Eten", aldus marketingmanager Hans van Mierlo. "Dit doen we samen met René Pluijm. Bekend van tv, verhalenverteller, kok en groot fan van Ekoplaza."

Deze abri-campagne is onderdeel van 3 out-of-home momenten. Zo werd eerder al een campagne-magazine verspreid door heel Nederland en zullen binnenkort de landelijke dagbladen ook paars kleuren met een grote advertentie.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.