Rob Baan Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020

Donderdag 17 september mocht Rob Baan van Koppert Cress de prestigieuze prijs, Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020, in ontvangst nemen. Tijdens zijn acceptatiespeech bedankte Baan met name de gastronomie, die het bedrijf, ook na de coronapiek, niet is vergeten.

De prijs is een initiatief van Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij en partners ABN Amro en Hardeman Veenendaal. De ondernemersprijs werd dit jaar voor de 25e keer uitgereikt. Bij de beoordeling let de jury op toekomstvisie van de ondernemer, de geestdrift, integriteit en innovatief vermogen. De jury doet een voorselectie en nomineerde vijf bedrijven, waaruit bezoekers van de website konden stemmen op hun favoriet.

Rob Baan is eigenaar van Koppert Cress, een bedrijf dat is gespecialiseerd in cressen, vers gekiemde plantjes met een veelvoud aan smaken, die met name aftrek vinden in de professionele keuken. Vanuit Monster gaan de producten naar (sterren)restaurants over de hele wereld.

 

De uitreikingsceremonie geschiedde dit jaar in een studio. De bijeenkomst is hier terug te kijken.

 

Voor meer informatie:
Koppert Cress
www.koppertcress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.