101 vegetarische soepen in een kalender

Soep is altijd een goed idee. Vraag dat maar aan styliste en soepfan Anya van de Wetering. Ze vroeg vrienden en familie hun favoriete vegetarische soeprecepten aan te leveren en bundelde de 101 lekkerste vegetarische recepten in Soep, Soeper, Soepst. Dit boek verschijnt 7 oktober bij Uitgeverij Snor.

Beproefd en getest
De vegetarische recepten die in de kalender zijn opgenomen zijn beproefd en getest door familie en vrienden van Kamer 465. Zij leverden hun meest succesvolle en beste recepten in, die vervolgens door Kamer 465 werden bewerkt en gefotografeerd en geïllustreerd. Bij ieder recept staat de naam van de persoon die het recept heeft ingeleverd.

Over de makers
Kamer 465 is een concept- en stylingsbureau gespecialiseerd in fotostyling dat werkt voor VT Wonen, Nederlands Fotomuseum, H&M Home en vele andere opdrachtgevers. Oprichter Anya van de Wetering maakte voor Uitgeverij Snor de boeken Proef de liefde, de Soepkalender, Borrelhapjeskalender en Toet- en Taartkalender. De Soepkalender (waarin deze 101 recepten eerder verschenen) won in 2009 het Lintje van de Boekverkoper en ontving de Gourmand Cookbook Award voor Mooiste Boekomslag.

De fotografie is verzorgd door fotograaf René Kramers.

Omslagontwerp
Het ontwerp voor het omslag van Soep, soeper, soepst is van Studio Boot. Studio Boot werkt met zowel nationale als internationale klanten en werkt vaak samen met Snor. Uit deze samenwerking kwamen onder andere de Kus Kus en 99 andere kaarten kaartenbox, het boek Fred & Wilma en de chocoladerepen voort.

Titelinformatie
Titel: Soep, soeper, soepst
Auteur: Anya van de Wetering (Kamer 465)
Vormgeving: En Publique
Omslagontwerp: Studio Boot
Fotografie: René Kramers
Illustraties: Kamer 465
Bindwijze: Wire-O
Aantal pagina's: 110
Prijs: €15,99
ISBN: 978-94-6314-096-6
Verschijnt: 10 oktober

Voor meer informatie: info@uitgeverijsnor.nl en www.uitgeverijsnor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.