Rundergehakt De Groene Weg in 1.300 Biedronka-winkels

"Door toenemende welvaart meer ruimte voor biologisch vlees in Polen"

Tholen - Het biologisch rundergehakt van De Groene Weg ligt sinds kort in 1.300 supermarkten in Polen. Bartosz Kulesza, retail manager bij Vion Food Group, meldt op LinkedIn dat het gaat om de Biedronka-winkels. Allard Bakker, general manager bij De Groene Weg, geeft wat meer toelichting op de nieuwe samenwerking.

Allard: "We zijn al een tijdje actief in Polen via ons verkoopondersteunend kantoor in Polen. Begin dit jaar lagen we met een klein tijdelijk assortiment bij de Lidl. Nu is dat ook gelukt bij Biedronka. Door de toenemende welvaart in Polen is daar meer ruimte om met biologisch vlees de markt op te gaan."

Hij geeft aan dat er bewust voor is gekozen om het 'De Groene Weg'-logo op de verpakking te zetten. "We zijn trots op ons merk en dragen dat graag uit, ook in Polen." Het gaat vooralsnog om één product. "Biedronka heeft ons biologische rundergehakt opgenomen. Het is voor Biedronka natuurlijk ook een manier om eens te kijken wat de kansen in de markt zijn."

Voor meer informatie:
inge.burgmans@vionfood.com
www.degroeneweg.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.