Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 28 september:

GEANNULEERD - Kaaslust opendag & huisbeurs/najaarsbeurs

Op maandag 28 september organiseert Kaasmakerij Kaaslust een open dag en najaarsbeurs. Vorig jaar april heeft Kaasmakerij Kaaslust een nieuwe duurzame kaasmakerij op het ecomunitypark in Oosterwolde in gebruik genomen. "Wij geven u graag een kijkje in de kaasmakerij waar we de lekkerste, zeer uiteenlopende kazen bereiden", vertelt Jan Craens.

Inmiddels is bekend geworden dat de open dag en najaarsbeurs toch niet doorgaan. "Het aantal aanmeldingen is op dit moment onvoldoende en we merken dat door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus er terughoudendheid is evenementen te bezoeken. We hebben daar begrip voor en vandaar het besluit om deze dag niet door te laten gaan", aldus Jan.

Daarnaast zal in het kaaspakhuis een beurs ingericht worden waar een aantal bedrijven zich aan u presenteren. Naast de Kaaslust kazen vindt u er de andere kazen die bij Kaaslust worden geproduceerd, zoals die van onder andere de Vlielander Kaasbunker en Kobunder. Maar ook (december) geschenkverpakking van Mand en Deco, bieren van Maallust, Mosterd van Abrahams Mosterdmakerij en nog veel meer. Hieronder vindt u een compleet overzicht van deelnemende bedrijven, allen uit de regio. "Tezamen bieden zij u een fantastisch assortiment om inspiratie op te doen richting de altijd drukke decembermaand. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle richtlijnen van het RIVM."

Om bezoekers te spreiden over de dag dient u zich vooraf in te schrijven via het reserveringssysteem op de Kaaslust-website. U kunt daar kiezen voor een tijdsslot naar keuze. Inschrijven in gratis. "Ter plaatse vragen we u handen te desinfecteren, looproutes te volgen, aanwijzingen van medewerkers op te volgen en uiteraard 1,5 meter afstand tot elkaar en standhouders in acht te nemen."

Deelnemende bedrijven van de beurs: Kaaslust, De Vlielander Kaasbunker, Kobunder, Eytemaheert, Schapenmelkerij Rispens, Bierbrouwerij Maallust, Mand en Deco, Mont Blanc Foods, Abrahams Mosterdmakerij.

Parkeren kan op het nabijgelegen parkeerterrein van het biosintrum.
Datum: Maandag 28 september
Tijd: 13:00 – 20:00 uur (vooraf aanmelden voor tijdslot)

Bezoeken & Registreren
Vooraf aanmelden is gratis maar wel verplicht!
Om drukte te voorkomen is registreren verplicht. Dit kan met onderstaande link.
Klik hier voor de registratielink.

Adres:
Kaaslust B.V.
Ecomunitypark 2
8431SM Oosterwolde (Friesland)

Let op: Ecomunitypark 2 staat niet in ieder navigatiesysteem (correct). Onze kaas makerij bevind zich achter het Ecostyle magazijn. Vanaf de N381, volg borden X of Ecomunitypark Distributie. De toegang naar de kaasmakerij is vanaf de weg met de naam Venekoten.
Let op: onze kaasmakerij en winkel in Veenhuizen zijn deze dag niet open.

Voor meer informatie: [email protected] 

Publicatiedatum: