"Dit prachtige programma willen wij goed neerzetten"

Caring Congres uitgesteld tot 2021

Het Caring Congres dat op 26 september zou plaatsvinden is uitgesteld tot 2021. Caring Vets en Caring Farmers willen gezamenlijk een Caring Congres voor boeren, voor dierenartsen en voor iedereen die zich afvraagt 'kan het ook anders?' organiseren.

Caring Farmers meldt nu in de eigen nieuwsbrief dat besloten is om het congres uit te stellen:

"Helaas. Wederom hebben wij na veel beraad besloten om het Caring Congres uit te stellen. Hiervoor zijn drie redenen die alle drie terug te leiden zijn tot de coronacrisis: het toenemende aantal besmettingen in Nederland, de afwezigheid van Frans de Waal die door corona niet naar Nederland kan afreizen."

"Dit prachtprogramma met vier inspirerende sprekers - Frans de Waal, Roos Vonk, Thijs Kuiken en Imke de Boer - willen wij goed neerzetten en dus niet met een halve zaal of enkel online. Vandaar dat wij het Caring Congres uitstellen tot 2021. Omdat het onderwerp dierenwelzijn door het verzetten van het Caring Congres niet minder actueel en urgent wordt, kijken wij of we tussentijds een ander programma kunnen neerzetten met de sprekers. Meer informatie volgt. Alle deelnemers krijgen hun geld teruggestort en worden op de hoogte gehouden van het nieuwe programma."

Voor meer informatie: info@caringfarmers.nl en www.caringfarmers.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.