Rondkijken en meehelpen bij bio-wijngaard

Op 19 en 20 september opent de biologische wijngaard El Placer in Lelystad haar deuren in het kader van de Groene Velden Dagen (tevens Open Wijngaardendagen). Een septemberweekend vlak voor de oogst: lekker door de wijngaard struinen, rondleidingen, wijn en likeur proeven, olijfolie, historische wijnmaakapparatuur en een expositie van drie Flevolandse kunstenaars, zo staat op de eigen website van El Placer vermeld. 

Het is ook weer tijd voor de druivenoogst Vrijwilligers kunnen FlevoVelt op zaterdag 3 oktober een handje meehelpen met het plukken van druiven, meldt FlevoPost. Er zal ook een presentatie over de biologische wijnproductie van El Placer gehouden worden en aan het eind van de middag is er een wijnproeverij. Er kan dan wijn naar keuze worden aangeschaft tegen 10 procent korting.

Deze samenwerkdag is kostenloos, voor leden en niet-leden en inclusief lunch. Inschrijving noodzakelijk via flevovelt@velt.nu (sluitingsdatum 25 september). De druivenoogst is van 09:00 tot 16:30 uur aan de Groene Velden 140 in Lelystad.

Voor meer informatie: www.wijngaardelplacer.nl 

Bron: FlevoPost


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven