Groente- en fruitafdeling Supermarkt in het Bos valt in de prijzen

"Door korte lijnen krijgt ieder waar voor zijn geld"

In november werd de landelijke verkiezing voor de bio-awards uitgeroepen door de Biowinkelvereniging. "Uiteraard wilden we direct meedoen", laat eigenaar Henrieke Kleinlangevelsloo weten in een reactie. "We moesten alleen kijken op welke afdeling van de winkel wij de focus wilden leggen. Uiteindelijk kozen wij voor de AGF-afdeling. We zijn heel blij dat onze klanten voor ons gestemd hebben en dat ook het bezoek van de jury -in februari- positief was!"

Ze geeft aan dat de groente- en fruitafdeling een belangrijke plek heeft in de Supermarkt in het Bos. "Hier vind je alle groenten en fruit van het seizoen. Alles biologisch en het liefst direct geleverd vanuit lokale biologische boeren." Door de korte lijnen kunnen ze in de Supermarkt een uitgebreid versaanbod bieden. "Voor ons zijn die korte lijnen tussen consument, winkel en boer erg belangrijk, want zo krijgt een ieder waar voor zijn geld", aldus Rob Kleinlangevelsloo. De jury prijst in hun rapport het enthousiasme en de kennis van de medewerkers. Ook vinden ze het leuk om te zien dat er ook minder bekende groenten verkocht worden!

De BioWinkelAwards is een jaarlijkse publieksprijs waarbij klanten van deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De drie deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. Voor iedere categorie is een eigen vakjury samengesteld met specialisten die deze categorie goed kennen. De BioWinkelAwards worden georganiseerd door branchevereniging Biowinkelvereniging.

Voor meer informatie: hallo@supermarktinhetbos.nl en www.supermarktinhetbos.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.