Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groente- en fruitafdeling Supermarkt in het Bos valt in de prijzen

"Door korte lijnen krijgt ieder waar voor zijn geld"

In november werd de landelijke verkiezing voor de bio-awards uitgeroepen door de Biowinkelvereniging. "Uiteraard wilden we direct meedoen", laat eigenaar Henrieke Kleinlangevelsloo weten in een reactie. "We moesten alleen kijken op welke afdeling van de winkel wij de focus wilden leggen. Uiteindelijk kozen wij voor de AGF-afdeling. We zijn heel blij dat onze klanten voor ons gestemd hebben en dat ook het bezoek van de jury -in februari- positief was!"

Ze geeft aan dat de groente- en fruitafdeling een belangrijke plek heeft in de Supermarkt in het Bos. "Hier vind je alle groenten en fruit van het seizoen. Alles biologisch en het liefst direct geleverd vanuit lokale biologische boeren." Door de korte lijnen kunnen ze in de Supermarkt een uitgebreid versaanbod bieden. "Voor ons zijn die korte lijnen tussen consument, winkel en boer erg belangrijk, want zo krijgt een ieder waar voor zijn geld", aldus Rob Kleinlangevelsloo. De jury prijst in hun rapport het enthousiasme en de kennis van de medewerkers. Ook vinden ze het leuk om te zien dat er ook minder bekende groenten verkocht worden!

De BioWinkelAwards is een jaarlijkse publieksprijs waarbij klanten van deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De drie deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. Voor iedere categorie is een eigen vakjury samengesteld met specialisten die deze categorie goed kennen. De BioWinkelAwards worden georganiseerd door branchevereniging Biowinkelvereniging.

Voor meer informatie: [email protected] en www.supermarktinhetbos.nl 

Publicatiedatum: