Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marqt introduceert biologische tapas voor op de borrelplank

Met het uitgebreide tapasassortiment van Marqt willen ze laten zien dat biologische voeding, naast gezond en verantwoord, ook luxe kan zijn.

Gezond, biologisch en vrij van e- nummers
Het tapasassortiment wordt gevoerd onder het label Marqt en is exclusief verkrijgbaar voor de biologisch specialist. "De Marqt-winkels staan bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten en verrassend goede smaakcombinaties. Met die kennis van Marqt is deze eerste volledig biologische verse tapaslijn ontwikkeld. En dat als eerste in Nederland. Dat is pas bewust genieten", aldus Marqt.

Susanne van den Brandt, category manager vers: “We zagen dat de klant vaak nog naar de reguliere retailer ging voor een lekker borrelhapje. Dat moest natuurlijk anders! Dit assortiment van Marqt is daarvoor de oplossing.”

"Als het bijzonder mag zijn, kies dan voor Marqt"
"Waarom? Marqt kiest de beste ingrediënten en laten die de ster zijn. Die olijventapenade? Die zit boordevol luxe kalamata olijven. De groente spreads? Bestaan voor twee derde uit groenten. En de andere spreads zijn ook allemaal op basis van yoghurt in plaats van mayonaise, dat maakt ze lekker fris en minder vet."

Pure smaak zonder toevoegingen, daar gaat Marqt voor. Het assortiment is dan ook, zoveel mogelijk E-nummervrij en toch 21 dagen houdbaar. Aan de producten zijn geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Met de seizoenen mee blijven er nieuwe tapas worden toegevoegd. De tapaslijn bestaat uit 23 verschillende tapas.

Voor meer informatie:
www.udea.nl  

Publicatiedatum: