Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 en 22 september

NATEXPO 2020: De officiële herstart voor de biologische sector bevestigd in Lyon

SPAS Organisation, de organisator van NATEXPO, en NATEXBIO, de Franse federatie voor de biologische sector, is enorm blij met de publicatie van het Franse ministeriële decreet van 27 juli dat vanaf 1 september weer het startsein geeft voor tentoonstellingen en congressen.

Dankzij het vertrouwen van de exposanten en de steun van de hele sector zal NATEXPO zoals gepland op 21 en 22 september in Eurexpo Lyon plaatsvinden. Bijna 700 exposanten hebben zich al ingeschreven voor dit grote zakelijke evenement. Op dit moment zijn er al 10% meer geplande bezoekers in vergelijking met hetzelfde tijdstip voor de beurs van Lyon in 2018. Met strikte inachtneming van alle noodzakelijke maatregelen op het gebied van de volksgezondheid worden er duizenden bezoekers verwacht voor deze tweedaagse reünie van biologische professionals, nadat deze elkaar enkele maanden hebben moeten missen.

NATEXPO is het eerste hoogtepunt op de kalender van biologische
professionals sinds het begin van de coronacrisis. Het zal fungeren als een springplank voor biologische spelers die elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten, na deze lange maanden waarin de zakelijke relaties zo anders dan normaal waren. Om het evenement zo veilig en comfortabel mogelijk doorgang te laten vinden, zullen de organisatoren alle veiligheidsmaatregelen nemen die nodig zijn onder de huidige omstandigheden. 

Als belangrijk evenement in de biologische sector, biedt NATEXPO een uitstekende mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de
sterke groei van biologische producten, die hun populariteit
onder consumenten hebben bevestigd sinds het begin van
de coronacrisis. Consumenten hebben tijdens de lockdown namelijk massaal biologische producten gekocht, wat heeft geleid tot een recordverkoop. Deze situatie bevestigt dat biologische
producten aan de verwachtingen voldoen van Franse consumenten.

Alle categorieën van de biologische markt zullen op de beurs in Lyon vertegenwoordigd worden: voeding, ingrediënten en grondstoffen, gezondheidsvoeding en voedingssupplementen, cosmetica en persoonlijke hygiëne, huishoudelijke en persoonlijke producten en diensten, detailhandel, merken en apparatuur. Er zal ook een scala aan presentaties en speciale voorzieningen plaatsvinden gedurende de beurs, waaronder de NATEXPO Awards, die de meest recente innovaties op de markt erkent.

Natexpo implementeert een reeks strikte gezondheidsrichtlijnen om ieders veiligheid te garanderen tijdens de opbouw van de stands, de beurs zelf en de afbouw van de stands:

  • Het dragen van een gezichtsmasker is verplicht.
  • Mensen zijn verplicht hun handen te wassen met ontsmettingsmiddel bij de ingang van de show.
  • Alle bezoekers ontvangen gratis een fles handreiniger.
  • Handdesinfectieautomaten worden op verschillende locaties in de beurs geplaatst. (toiletten, restaurant, rustplaatsen, enzovoorts).
  • De digitale communicatie zal worden versterkt (praatprogramma's, showinhoud, enzovoorts).
  • De horecazones zullen worden uitgebreid om de reglementaire sociale afstandsregels in acht te kunnen nemen.

U kunt nu al inschrijven als bezoeker, dan zorgt de organisatie er voor dat uw pas klaarligt bij de ingang.

Voor meer informatie: www.natexpo.com 

Publicatiedatum: