Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakantietips in eigen land

Dit jaar gaan meer Nederlanders op vakantie in eigen land, een mooi moment om eens te kijken wat er in de biologische sector allemaal te doen is. Hierbij een aantal doe- en bezoektips van het BioTeam van Agrifirm. Kijk voor de actuele openingstijden en maatregelen rondom corona altijd even op de website of neem contact op met de desbetreffende boer(in).

De Valkhoeve Mill
Aan de rand van Natuur- en Recreatiegebied De Kuilen, in noordoost Brabant, ligt de Valkhoeve; een prachtige biologische boerderij, waar ze koeien, varkens, kippen en schapen verzorgen. Je kunt er overnachten in de luxe Bed & Breakfast, genieten van een heerlijke streeklunch met natuurlijk vlees van eigen boerderij in de Brasserie of één van de vele wandel en fietsroutes volgen. Voor een bezoekje aan de boerderij is een afspraak met de boer maken gewenst, zodat hij zijn zondagse klompen kan aantrekken. Ben je in de buurt dan is dit zeker een bezoek waard. Voor meer informatie zie: www.devalkhoevemill.nl 

Boerderij Het Landschap
Deze zomer op vakantie in de omgeving van Emmen? Overweeg dan een bezoek aan boerderij Het Landschap in Holsloot. Word een echte boer of boerin tijdens de cursus boer(in), waarbij je leert koeien melken, kalfjes voeren en tractor rijden of versla je vrienden/familie/collega's tijdens een potje boerengolf en/of boerenlympics. Beleef een heerlijke actieve dag op de boerderij! Kijk voor alle mogelijkheden op deze webpagina.

Stadsboerderij Almere
Deze zomer op verkenning in Flevoland? Leg dan een bezoek af aan de stadsboerderij in Almere. Ook op vakantie genieten van de lekkerste biologische producten? Elke zaterdag vindt er een boerenmarkt plaats, ook goed te doen met regenachtig weer. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor rondleidingen. Naast dit wordt er nog veel meer aangeboden, kijk vooral eens op deze website.

Publicatiedatum: