Bio-popcorn in 3 smaken: Farmers Paprika, Lovely Sweet'N Salty en Sailor Seasalt

Moonpop nieuw op de Nederlandse markt

Moonpop is nieuw op de Nederlandse markt en richt zich met biologische popcorn op de bewuste consument. "Zo is de popcorn vegan én glutenvrij, zorgt de maïs voor gezonde vezels en werkt de kokosnootolie cholesterolverlagend. Het is dus niet alleen een lekker, maar ook een gezonder alternatief dan de traditionele in olie gebakken (aardappel)chips of mierzoete popcorn. Je krijgt het beste van twee werelden: heerlijke smaken zonder een vettig randje. Ideaal voor iedereen die een lekker tussendoortje of late night snack zoekt maar zich tegelijkertijd bewust is van wat hij eet", vertelt Jolein de Krijger namens D-Drinks. 

Waarom biologische popcorn?
Moonpop wilt niet enkel een lekkere popcorn creëren, maar ook een verantwoorde. De granen zijn GMO free en alle andere ingrediënten zijn van biologische oorsprong: biologische maïs en biologische kokosnootolie (als hechtingsmiddel voor de smaak). Bij Moonpop geloven ze sterk in de waarden van het bio-label. Er is dus geen enkele discussie dat de popcorn op deze manier maken dé way forward is. 

In 3 verrassende smaken
Moonpop popcorn bestaat in 3 smaken: Farmers Paprika, Lovely Sweet’N Salty en Sailor Seasalt. Paprika is doorheen de jaren een enorm populaire smaak geworden in de categorie van de aardappelchips. "Farmers Paprika neemt de consument mee op een warme tocht doorheen dorre landschappen vol fantastische graanvelden en zorgt voor het perfecte gezonde alternatief voor chips. De fijne blend van paprika, gerookt zout en komijn komt het best tot zijn recht bij een aperitiefmoment, een afternoon bite, of gewoon bij een leuke film."

"Lovely Sweet'N Salty transporteert je in no time naar de heerlijke smaken van het bruisende zuiden. Hierin combineert Moonpop het luchtige van de vlinderpopcorn met een kleine crunch van gekarameliseerde suiker en een snuifje zout."  

"De derde smaak, Sailor Seasalt, geeft je het gevoel van languit op een zeiljacht te liggen met het zeezout op je lippen. Samen met het zachte karakter van de maïs en een fris biertje of zoete limonade waan je je zo op een heerlijke cruise." 

Winkelpunten Nederland
Moonpop popcorn is reeds beschikbaar op de Nederlandse markt bij diverse zelfstandige supermarkten, Body & Fit, Supspace, The Leann en de Glutenvrijewebshop. Moonpop is verkrijgbaar in de volgende verrassende smaken: 

  • Farmers Paprika beschikbaar in 30 gr en 75 gr
  • Lovely Sweet’N Salty beschikbaar in 25 gr en 90 gr 
  • Sailor Sea Salt beschikbaar in 35 gr en 60 gr 

De kleine zakjes zitten verpakt per 16, de grote zakken per 10 in een doos.

Voor meer informatie: jolein@d-drinks.nl en www.d-drinks.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.