Biologisch koken tijdens kookvakantie in Salland

Vakantie in eigen land staat ineens weer in de belangstelling, nu veel mensen hun reizen naar het buitenland moesten annuleren. Een van de plekken waar je deze zomer terecht kunt is het Sallandse platteland, waar Cathy Verschoor een kookvakantie organiseert.

"Bij deze vakantie hoort een verblijf op een mooie hoeve, vegetarisch leren koken, boodschappen doen bij lokale biologische boeren, bijvoorbeeld bij BD boerderij en CSA de Oosterwaarde en natuurderij Keizersrande, wildpluk en een permacultuur excursie bij Ecowijk de Aardehuizen in Olst", vertelt Cathy. "De vakantie duurt een midweek en het is een leuk en betaalbaar alternatief. Ik merk dat het idee best aanslaat."

Ingrediënten van lokale telers

Naast alle activiteiten die worden georganiseerd, is het natuurlijk ook gewoon vakantie en blijft er genoeg tijd over om te ontspannen.

Voor meer informatie: www.keetmee.nl/kookvakantie-in-eigen-land-vegetarisch


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven