Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De vernieuwde Vitatas: elke week een tas vol met biologisch groente en fruit

"Een uniek gemaksproduct voor de bio speciaalzaak"

Elke dag gevarieerd eten met voldoende groenten en fruit?  Vitatas garandeert elke week een goed gevulde tas met 250 gram groenten en 200 gram fruit per dag per persoon. Van de inhoud van de tas kan door drie of vijf personen, drie tot vijf dagen gegeten worden. Wekelijks stelt het Vitatas-team bij Udea de tassen samen. Hierbij wordt goed gekeken naar het seizoen en wordt gehandeld naar de hoeveelheid oogst die van het land is gekomen.Transparantie staat voorop
Vitatas biedt ook recepten op een online platform (Vitatas.nl). Wekelijks worden daar nieuwe recepten op geplaatst voor gezonde maaltijden voor verschillende eetmomenten. Zo biedt Vitatas de consument een totaalpakket.

Op dit platform wordt meer verteld over de herkomst van de producten in de tas. Wie de producten heeft geteeld, achtergrondverhalen over de producten of de teler en informatie over het seizoen. Vitatas streeft naar zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem, maar wanneer dat niet gaat, zijn ze daar open over. Het platform geeft ook inzicht in de tasinhoud van volgende week.

Trek klanten naar uw winkel met Vitatas
"Vitatas biedt de bio speciaalzaak een uniek gemaksproduct dat aansluit op de vraag in de markt naar transparantie, gemak en gezonde voeding. Er zijn op dit moment rond de 300 afhaalpunten van Vitatas in Nederland. Wilt u ook afhaalpunt worden? Dat kan! Wanneer u hier voor kiest, ontvangt u wekelijks een vaste groep klanten in uw winkel. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar wellicht ook nieuwe klanten uit uw omgeving die bewust voor Vitatas kiezen", zegt Steffanie Eberson, Brand Manager Private Labels bij Udea. 

Om de Vitatas te promoten en duidelijk te maken dat uw winkel een verkooppunt is, kunt u gratis posters en flyers bestellen. Bent u klant van Udea en wilt u Vitatas afhaalpunt worden? Neem dan contact op met uw vaste verkoopmedewerker. Nog geen klant van Udea? Neem dan contact met Udea op.

Meer gemak
Vitatas is recent vernieuwd en verbeterd. "De uitstraling was verouderd en het merk kon wel wat nieuw leven gebruiken. We hebben de tassen een volledige restyling gegeven, maar ook de inhoud en service is verbeterd. We hebben ons met de vernieuwing gericht op gemak. Dat betekent dat we meer handzaam fruit zoals appels, peren en bananen in de tassen stoppen en meer balans hebben gezocht tussen bladgewas en aardse groente, de tas moet echt geschikt zijn voor alledaags gebruik", aldus Steffanie.

Gemiddeld eten we in Nederland maar 143 gram groenten en 112 gram fruit per persoon per dag. "Met de Vitatas willen we de consument helpen om meer groenten en fruit te eten. Daarnaast is de consument goedkoper uit met een Vitatas dan wanneer hij/zij de producten los koopt, ook dat is gemakkelijk."

Vitatas is een product van Udea BV, totaalleverancier in biologische levensmiddelen.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: