Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering Easy Vegan Picknick e-book

Uitpakken met biologische picknick

Van zoete s'mores tot hartige cheesecake: BioToday lanceert samen met Living the Green Life het Easy Vegan Picknick e-book. Dit gratis te downloaden e-book staat vol plantaardige recepten, tips & tricks, de leuke picknickplekken en playlists. 

BioToday x Living the Green Life
De zomer is het seizoen bij uitstek om lekker buiten te eten. In het park, het strand of bos of gewoon in je eigen achtertuin. BioToday heeft een ruim assortiment biologische, ready-to-use en 'to go' producten, waarvan een groot deel ook nog plantaardig is. Voor de vrolijke BioToday picknickcampagne is daarom een samenwerking gezocht met het vegan foodplatform Living the Green Life. "Bij LTGL weten ze precies hoe je van picknicken een feestje maakt en laten ze zien dat je met biologische en plantaardige producten de lekkerste gerechten maakt, vol van smaak. Ze hebben met de producten van BioToday een prachtig Easy Vegan Picknick kookboek gemaakt", vertelt Eef de Regt, Brand Manager van BioToday.

Links een cheesecake, rechts drie vegan dips

"Omdat we tijdens het picknicken graag willen uitpakken, zijn we de keuken ingedoken voor een ware kook- en bakmarathon van vijf heerlijke dagen. Het resultaat mag er zijn: we kwamen met een stapel fantastische recepten de keuken weer uit. Van zoete s’mores tot een hartige cheesecake: picknicken zal nooit meer hetzelfde zijn! Nu de zomer er dit jaar iets anders uit zal zien, kunnen alle recepten en tips uit dit e-book natuurlijk ook gebruikt worden voor een picknick in je achtertuin, op het dakterras of balkon", aldus Sanne van Rooij, oprichter van Living the Green Life.

Hartige cheesecakejes

Het Easy Vegan Picknick e-book
In het gratis te downloaden Easy Vegan Picknick e-book vind je voor elke picknick wat wils. Bijvoorbeeld een heerlijk gebakken cheesecake met verse vijgen voor een 'lazy Sunday' picknick maar ook simpele picknick-bites die je binnen no-time maakt, zoals vegan dips en bliss balls. Picknicken met kinderen wordt een groot feest met de mini wafels en bananenlolly’s. Of geef je picknick een BBQ-twist met kruidige groentespiesen en sluit af met warme s'mores.

Download het gratis e-book op www.biotoday.bio/picknick 

Winactie
Naast dat het e-book gratis te downloaden is op de website, valt er ook iets te winnen. BioToday gaat via Instagram 5 goedgevulde picknickmanden mét picknickkleed en allerlei producten uit het e-book verloten. Daarnaast stelt BioToday gevulde picknickmanden ter beschikking voor bloggers en media die het leuk vinden om winacties op te zetten. 

Voor meer informatie: www.biotoday.bio/picknick 

Publicatiedatum: