Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UniPharma viert dit jaar haar 40-jarig bestaan

Veertig jaar geleden ontstond UniPharma uit een fusie van de twee familiebedrijven, Gebroeders Mulder en Wehapharm. Een historie die teruggaat tot 1877.

"Dit jaar vieren we onze 40e verjaardag. Veertig jaar UniPharma is veertig jaar vertrouwen van klanten, medewerkers en leveranciers. In die veertig jaar hebben we de lange termijn samenwerking altijd laten prevaleren boven het korte termijn belang. Het belang dat we hier aan hechten, is verankerd in onze payoff: Gezonder Ondernemen", vertelt Jacco van Liere (foto rechts).

"Gezien de toeloop van nieuwe klanten is er meer dan ooit behoefte aan een gezonde, meedenkende en onderscheidende aanbieder in de markt. Als zelfstandig familiebedrijf kennen we de mores waar zelfstandig ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Ondernemen doen we onder de naam UniPharma immers al veertig jaar."

Ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan heeft UniPharma een Jubileumboek uitgegeven. Hierin worden de 4 pijlers van UniPharma: Groothandel, Fulfilment, Retail en Distributie, nader belicht.

Klik hier om het jubileummagazine te lezen.

Publicatiedatum: