Bij Euro West in samenwerking met OTC Organics

Nieuwe biologische verpakkingslijn draait op volle toeren

Tijdens de laatste editie van Fruit Logistica hieven OTC Organics, Euro West en Jasa Packaking Solutions al het glas om de overeenkomst van een nieuwe biologische verpakkingslijn rond te maken. Met trots kunnen zij vermelden dat deze lijn, dankzij Jasa Packaging Solutions, sinds vorige week operationeel is en inmiddels al op volle toeren draait. Aanleiding voor het aanschaffen van deze lijn was een verpakkingsseminar die OTC Organics en Euro West vorig jaar mei gezamenlijk hadden georganiseerd. De investering in deze specifieke bio-lijn is hier een indirect uitvloeisel van.

"Samen met onze strategische partner Euro West B.V. zijn wij de samenwerking van deze biologische verpakkingslijn aangegaan. Met deze lijn kunnen wij verschillende biologische groenten en fruit verpakken met verschillende materialen, zoals netlon of biologisch afbreekbaar materiaal. Daarmee vergroten we de capaciteit en flexibiliteit voor onze afnemers. Omdat er op deze verpakkingslijn uitsluitend biologische producten verpakt mogen worden, zijn wij er zeker van dat er geen enkel risico op residu contaminatie bestaat. Zo houden we de biologische keten gesloten", aldus Edward Out, Managing Director van OTC Organics.

Voor meer informatie:

Bart van der Vliet
OTC Organics B.V.
marketing@otcorganics.com 
www.otcorganics.nl 

Marco Vijverberg
Euro West
m.vijverberg@euro-west.nl 
www.euro-west.nl 

Denise Baths
Jasa Packaging Solutions
d.baths@jasa.nl 
www.jasa.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.