MCR Machinery:

"Nieuw model pompoenwasser ook geschikt voor zoete aardappelen"

MCR Machinery bouwt sinds een aantal jaren pompoenwassers. Hier worden onder andere pompoenen, de Turkse muts en sierfruit mee gewassen en gedroogd. De vraag om kleinere en eenvoudigere was mogelijkheden nam steeds meer toe. Hierdoor is er besloten om een kleine eenvoudige machine te maken. De machine wordt handmatig gevuld met pompoenen. Door een bufferbad met water te creëren worden de gewassen pompoenen opgevangen in het water. Zodra de buffer vol zit, worden de pompoenen handmatig hieruit gehaald en kunnen deze verder verwerkt worden. 

Naast deze kleinere machines bouwen wij ook grotere lijnen met dompelbaden en spons of lappendrogers. Eind 2019 is een nieuw model wasser geïntroduceerd waarmee behalve pompoenen ook zoete aardappelen gewassen kunnen worden. Door de modulaire bouw van deze machine kan een waslijn eenvoudig uitgebreid worden. Ook kan de machine eenvoudig omgebouwd worden naar een spons of lappendroger.

 


Voor meer informatie:
MCR Machinery
T: +31 (0)527-205900
info@mcrmachinery.nl 
www.mcrmachinery.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.