Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World Bee Day in the picture

Bee honest cosmetics organiseert samen met de Bijenstichting een fotowedstrijd op World Bee Day op 20 mei 2020. Door samen te werken willen beide partijen de aandacht vestigen voor de essentiƫle rol die bijen spelen.

Actieve bijtjes
World Bee Day is wereldwijd uitgeroepen door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor het belang van bijen. Het wereldwijde initiatief World Bee Day wordt in Nederland georganiseerd en gecoƶrdineerd door Stichting Bijenvrienden en de Bijenstichting.

20 mei is niet voor niets gekozen. De maand mei is een bijzondere maand voor de honingbijen. De kolonie is dan zeer actief, produceert volop voorjaarshoning en gaat vaak zwermen. Ook zijn in mei vele wilde bijensoorten actief.

Kiek-een-bij
Bee honest cosmetics en de Bijenstichting roepen samen om honingbijen, hommels, solitaire bijen en alle andere bijensoorten te fotograferen. Deelnemers maken kans op een van de Bee honest cosmetics pakketten. Er is een speciale actie pagina ingericht met achtergrondinformatie en uitleg over de wedstrijd.

Liefde voor de natuur
"Met Bee honest cosmetics willen we onze liefde voor de natuur en voor bijen in het bijzonder delen. We geloven dat natuurlijke verzorgingsproducten beter zijn voor onszelf en voor alles om ons heen. Bee honest cosmetics vindt het belangrijk om zich in te zetten voor het behoud van het leefmilieu voor de bij, dus het behoud van biodiversiteit", vertelt Joyce Weerman. 

Publicatiedatum: