Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: romig ijs in klassieke smaakcombinaties

NICE lanceert twee nieuwe klassiekers op een stokje. Romige smaken uitsluitend gemaakt van de beste biologische ingrediënten. "Dus niet met gerehydrateerde magere melk, melkpoeder en boterconcentraat, wat je zo vaak bij romige ijsjes op de ingrediëntenlijst ziet. Maar gewoon met echte slagroom, zoals je die ook thuis in je koelkast hebt staan", aldus NICE.

Aardbeien met slagroom
"Een klassieke smaakcombinatie, want wie kent het toetje ‘aardbeien met slagroom’ niet? De ideale combi, fris én romig, altijd heerlijk! Maar je moet wel die echt rijpe zoete aardbeien hebben en goede slagroom. En dat is precies hoe wij dit ijsje hebben gemaakt. Van verse aardbeien en biologische room. En om het helemaal af te maken, gedipt in pure aardbeien."

Stracciatella op een stokje
"Stracciatella zoals je nog nooit eerder hebt geproefd: op een stokje. Gemaakt met pure stukjes chocolade, de beste biologische room en Bourbon vanille. A match made in heaven."

NICE bestaat sinds 2013 en vastberaden het ijsjes landschap positief te veranderen. "We vinden namelijk dat het beter kan. IJs van uitsluitend biologische ingrediënten, handgemaakt in Friesland, met heel veel zonnepanelen op het dak van onze ijsfabriek. Bio is voor ons geen trend, maar vanaf het allereerste begin onderdeel van onze manier van werken: beter voor de bodem, de bijen en de biodiversiteit. Ons kwaliteitsfruit halen we uit Nederland of uit Europa, omdat we vinden dat hier genoeg lekkere fruitsoorten zijn. Lekker duurzaam, want in tegenstelling tot mango’s en ananassen hoeft lokaal fruit niet de halve wereld over te reizen. En wist je trouwens dat er voor een mango uit India 200 liter water nodig is en voor onze appel uit de Flevopolder 0,2 liter water?" 

Toen Nina nauwelijks een tussendoortje kon vinden van pure ingrediënten, wist zij: ‘dit kan anders’. Nina maakte regelmatig thuis ijsjes voor haar kinderen, gewoon van vers fruit. Ze smaakten te gek, dus begon ze NICE fruitijsjes te verkopen op markten en ging ze met een caravan naar festivals. De reacties waren overweldigend positief. In 2013 was NICE winnaar van de Smaak van Nederland met de smaak Puur Aardbei op een stokje, bomvol biologische aardbeien. Een nieuwe standaard voor ijsjes op een stokje was gezet. Inmiddels zijn NICE fruitijsjes verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Zweden.

Voor meer informatie: www.nicefruitpops.com

Publicatiedatum: