Amanprana introduceert diverse nieuwe producten

"Gaan bepaalde producten tegen milde prijs in de markt zetten"

Tholen - Amanprana introduceert de komende weken verschillende nieuwe producten. Ook heeft de producent besloten om bepaalde producten tegen een milde prijs in de markt te gaan zetten. lagere prijzen aan te gaan bieden dan we van Amanprana gewend zijn. Tim Spek: "Wij willen vanaf nu twee niveaus in de markt gaan zetten. Naast de TOP-producten komen er premium producten voor een milde prijs bij onder het Amanprana-merk. Het idee voor een tweede productlijn leeft al heel lang en we vonden de tijd rijp om hiermee van start te gaan."

Het eerste voorbeeld hiervan is Amanprana's nieuwe extra vierge olijfolie. "Dit is onze goedkoopste extra vierge olijfolie, maar let wel: het gaat om een topolijfolie voor een milde prijs. Een halve liter hiervan kost 5,95 euro. Belangrijk kwaliteitsaspect bij olijfolie is de zuurgraad normaal voor extra vierge maximaal 0.8%. Daar zie je dat onze nieuwe extra vierge met 0.4% nog altijd een hele goede score geeft. Een heel andere prijs- en kwaliteitsklasse dan waarin bijvoorbeeld onze olijfolie van Hermanos Catalan zich bevindt. Voor een halve liter van deze olie betaal je €18,95 euro, maar dan heb je een olijfolie die 11 awards ontvangen heeft, waaronder 'Beste olijfolie ter wereld'." (Biol 2017)

Een ander nieuw product is de Amandelmeel goud. "Deze bevat 40% minder Kcal dan de meeste andere amandelmelen. Zij is vezelrijk, rijk aan eiwitten en glutenvrij. Net als onder meer ons kokosmeel en de tarwekiemen is dit amandelmeel verpakt in een van A tot Z composteerbare hersluitbare stazak."

Tim noemt de 'I love Belgium choco-hazelnootpasta' ook een veelbelovend product. "Deze bevat met 45% een hoog percentage hazelnoten. Ook zitten er geen geraffineerde suikers in en gebruiken we voor de productie geen palmolie en zonnebloemolie."

Ook nieuw is Amanprana's zwarte knoflookgamma (Gebakken knoflook, Zwarte knoflookpasta, Zwarte knoflookpoeder en Zwarte knoflookteentjes). Tim: "De gezondheidsvoordelen van knoflook zijn goed bekend. Gefermenteerde knoflook versterkt deze voordelen enorm. En de bijpassende brochure zal hier alles over gaan vertellen."

Andere nieuwkomers zijn de Gedroogde zwarte citroenpoeder en de Gedroogde zwarte citroenschijfjes. Volgens Tim passen deze goed bij het voorjaar en de zomer qua toepassingen in de keuken. "Bekende chef Yotam Ottolenghi gebruikt deze producten bij voorkeur."

Voor meer informatie:

Tim Spek
Amanprana
Brechtsebaan 42
Unit 70 - BE 2900 Schoten
06 24712166
tim.spek@noble-house.tk  
www.amanprana.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven