Lege terrassen en kantoren vormen inspiratie voor nieuwe service

"Borrelpakket nodig voor digitale vrijmibo?"

Tholen - JetDrinks wordt hard getroffen door de coronacrisis. Meer dan de helft van de omzet is weggevallen door het sluiten van horeca en bedrijven. Daarom is het in Weesp gevestigde bedrijf druk bezig om op andere manieren omzet te genereren. "We doen dit onder andere door het aanbieden van pakketten. Denk bijvoorbeeld aan thuiswerkpakketten en snackboxen. Of heb je een borrelpakket nodig voor de digitale vrijdagmiddagborrel. We hebben inmiddels al voor twee verzekeraars een mooi pakket samengesteld ten behoeve van een digitale vrijdagmiddagborrel", vertelt Jelle Schmidt.

JetDrinks heeft een heel breed assortiment, waardoor er veel mogelijkheden zijn qua pakketten. "We kunnen echt allerlei kanten op en kunnen alles op maat maken. Een pakket vol bio-producten is uiteraard ook een optie. Er zijn heel veel bedrijven die het nog steeds heel druk hebben, maar waar de meeste werknemers al een tijdje noodgedwongen vanuit huis werken. Een leuk pakket is een mooie manier om hen eens extra te belonen."

Jelle geeft aan dat de reacties op de pakketten tot nu toe heel positief zijn. "Er wordt gelukkig heel leuk op gereageerd. Voor ons is dit een manier om toch nog enige omzet te draaien en onze producten af te zetten. De huidige situatie staat in een schril contrast met de volle terrassen die we normaliter met deze lentezon zien in onder meer Amsterdam. Het moet voor ons niet heel lang meer duren, maar uiteraard staat de veiligheid van iedereen voorop."

Vorige week heeft JetDrinks zelf het personeel van het UMC voorzien van verse sappen, biologische siropen en bio-thee. Dit om de medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun inzet.

Voor meer informatie:

Jelle Schmidt
JetDrinks
Rijnkade 16
1382 GS Weesp
0294 255853
06 19618396
jelle@jetdrinks.nl
www.jetdrinks.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven