Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 man sterk Holland Licht steekt graag handen uit de mouwen

Barruh mannen met grote knuisten in de aanbieding

Tholen - Vijftien maal twee is dertig grote handen die maar wat graag aan het werk willen. Daarom zette Dennie Wezemer van Holland Licht, groeilichtinstallateur, gisteren een oproep online om zijn 'barruh mannen' tijdelijk aan het werk te houden totdat de markt weer aantrekt. "Wij zijn zeker niet de enige, maar ik dacht, durf-te-vragen, ja toch?!"

De dag na de eerste speech van Rutte zag Dennie in één klap zeven projecten gecanceld worden. "Dit jaar stonden er heel veel projecten in de sierteelt op de rol bij ons, maar die markt is helemaal stilgevallen nu."


Momenteel monteren de mannen van Holland Licht Airmix ventilatoren

Keiharde werkers
De komende twee weken is de ploeg van Holland Licht nog bezig met de laatste klussen en daarna is het even afwachten. "Elke dag zitten de mannen hier om vijf uur 's ochtends aan de koffie en gaan ze om vijf uur 's middags pas naar huis. Het zijn keihard werkende gasten die niet thuis willen zitten."

Maar waar zouden ze willen werken? "Dat maakt hen helemaal niet uit. Het gaat ook niet om het geld, maar om het bezig zijn. Of het nu binnen of buiten de tuinbouw is, het kan allemaal. Misschien wel pakhuizen bouwen, montagewerk of voor mijn part tomaten plukken. Kom maar door met de klussen."

Mondjesmaat weer aanvragen
Enigszins licht aan het einde van de tunnel is er wel na de eerste shock. "Mondjesmaat druppelen er wel weer wat aanvragen binnen voor komende zomer misschien al. Maar voorlopig is het afwachten en dus maken we ons met eigen handen en materieel, onder andere hoogwerkers en bussen vol gereedschap, tot die tijd graag nuttig", besluit Dennie.

Voor meer informatie:
Holland Licht
www.groeilichtinstallaties.nl 
[email protected]
Buys Ballotstraat 8
2693 BE 's-Gravenzande
+31 (0)174 237 688

Dennie Wezemer
+31(0)643585990