Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dennis de Wit nieuwe commercieel manager Eosta

Per 1 juni 2020 zal Eosta, importeur en distributeur van biologische groenten en fruit in Europa en daarbuiten, haar managementteam versterken met de 31-jarige Dennis de Wit, in de functie van Commercieel Manager. Tot op heden vervulde Dennis de Wit de rol van Commercieel Manager bij Olympic Fruit, een belangrijke importketenpartner bekend om haar rol in Citrus en Druiven. Dat maken Eosta en Olympic Fruit in een gezamenlijk bericht bekend.

Samen met het Management Team heeft de Wit een belangrijke rol vervuld om Olympic Fruit in 2019 te herpositioneren en nieuwe markten open te breken. Het MT van Olympic Fruit bedankt Dennis voor zijn inspanningen van de afgelopen 4,5 jaar. Samen met het commerciële team heeft hij een gedegen fundament bewerkstelligd om op door te bouwen. Met het vertrek van de Wit zal Lennart van den Heuvel toetreden tot het Management Team van Olympic Fruit en de Commerciële eindverantwoording behartigen. "We betreuren het vertrek van Dennis, maar gunnen hem deze mooie nieuwe uitdaging bij Eosta."

Volkert Engelsman, algemeen directeur van Eosta: “We verwelkomen met Dennis de Wit een ervaren jonge leider die zich heeft bewezen in de gangbare sector. Consumenten dringen steeds meer aan op traceerbaarheid en transparantie rond gezondheid en duurzaamheid. Dat is precies waar ons Nature & More ‘trace & tell’ merk zich mee onderscheidt. En natuurlijk verdienen onze telers het dat we hun duurzaamheidsinspanningen ook verzilveren in de markt. Where ecology meets economy. Met Dennis verwelkomen we een nieuwe generatie change makers in ons bedrijf.”

Namens Eosta,
Volkert Engelsman

Namens Olympic Fruit,
Lennart van den Heuvel

Publicatiedatum: