Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubileumeditie op 18 en 19 april 2021 in ExCeL London

Natural & Organic Products Europe geannuleerd - beurshal wordt tijdelijk ziekenhuis

Tholen - Vorige week werd al duidelijk dat de Natural & Organic Products Europe (NOPE) niet op 19 en 20 april 2020 gehouden zou worden. De beurs werd vanwege de coronacrisis verplaatst naar 7 en 8 juni van dit jaar. De beursorganisatie heeft nu echter besloten om de beurs voor dit jaar helemaal te annuleren, mede vanwege het feit dat de beurshal omgebouwd wordt tot tijdelijk ziekenhuis waar tot 4.000 coronapatiënten behandeld kunnen worden. De volgende NOPE zal op 18 en 19 april 2021 gehouden worden in ExCeL London.  

"De beurs wordt inderdaad volledig geannuleerd. Als gevolg van de coronacrisis wordt de locatie waar we het evenement houden, ExCeL London, omgebouwd tot een tijdelijk ziekenhuis dat door de National Health Service zal worden gerund. Dit is een ongelooflijk moeilijke tijd voor iedereen en het beste wat we kunnen doen is de gezondheid van onze gemeenschap beschermen en de inspanningen van de mensen in de zorg ondersteunen. Het evenement in 2020 wordt daarom geannuleerd en we zullen terugkeren in 2021 met een naar onze verwachting grotere, betere beurs voor ons 25-jarig jubileum", vertelt Lauren Addicott van beursorganisator Diversified Communications UK. 

Op twitter is het volgende bericht geplaatst. Hierin bedankt de beursorganisator iedereen voor hun steun en geduld en noemen ze het besluit om de beurshal om te bouwen tot een tijdelijk veldhospitaal een lovenswaardig initiatief. 

Voor meer informatie: info@naturalproducts.co.uk en www.naturalproducts.co.uk