Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Webshop-bestellingen van particulieren uit onder meer Frankrijk"

Hamsteraars ook actief voor hond en kat

Tholen - Consumenten zijn de afgelopen week niet alleen voor zichzelf aan het hamsteren geslagen, maar ook voor hun trouwe viervoeter. Bij Yarrah Organic Petfood in Harderwijk hebben ze alle zeilen bij moeten zetten om alle aanvragen en bestellingen te kunnen verwerken, zo geeft Adriƫtte Breemans desgevraagd aan. "We zijn de laatste dagen heel druk geweest, met name onze medewerkers in het magazijn hebben flink aan moeten poten."

In diverse landen om ons heen is besloten om voor een totale lockdown te gaan. Ook dat is merkbaar bij Yarrah. "Via onze webshop krijgen we bestellingen van particulieren in onder meer Frankrijk. Voor hen is het nu veel lastiger om aan biologische voeding voor hun hond te kat te komen. Daarvoor bieden onze webshop en de online shops van de verschillende partners waarmee wij samenwerken uitkomst."

Medewerker Jacco in het Yarrah-magazijn.

Ze geeft aan de komende tijd geen problemen in de aanvoer te verwachten, al is dit natuurlijk koffiedik kijken. "Zolang er nog gewoon geproduceerd kan worden, is er niks aan de hand. Vorige week hebben we een absolute piek in de verkoop op kunnen tekenen. We verwachten dat deze piek tijdelijk is en dat de producten de komende periode wat geleidelijker de deur uit zullen gaan. Het is natuurlijk niet zo dat honden of katten opeens meer gaan eten. Men heeft nu voorraad ingeslagen, dus we verwachten over een tijdje wel een dipje."

Ook Nico is er maar druk mee.

Voor meer informatie:

Jetske Bouma
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
[email protected]  
www.yarrah.com 

Publicatiedatum: