"Webshop-bestellingen van particulieren uit onder meer Frankrijk"

Hamsteraars ook actief voor hond en kat

Tholen - Consumenten zijn de afgelopen week niet alleen voor zichzelf aan het hamsteren geslagen, maar ook voor hun trouwe viervoeter. Bij Yarrah Organic Petfood in Harderwijk hebben ze alle zeilen bij moeten zetten om alle aanvragen en bestellingen te kunnen verwerken, zo geeft Adriëtte Breemans desgevraagd aan. "We zijn de laatste dagen heel druk geweest, met name onze medewerkers in het magazijn hebben flink aan moeten poten."

In diverse landen om ons heen is besloten om voor een totale lockdown te gaan. Ook dat is merkbaar bij Yarrah. "Via onze webshop krijgen we bestellingen van particulieren in onder meer Frankrijk. Voor hen is het nu veel lastiger om aan biologische voeding voor hun hond te kat te komen. Daarvoor bieden onze webshop en de online shops van de verschillende partners waarmee wij samenwerken uitkomst."

Medewerker Jacco in het Yarrah-magazijn.

Ze geeft aan de komende tijd geen problemen in de aanvoer te verwachten, al is dit natuurlijk koffiedik kijken. "Zolang er nog gewoon geproduceerd kan worden, is er niks aan de hand. Vorige week hebben we een absolute piek in de verkoop op kunnen tekenen. We verwachten dat deze piek tijdelijk is en dat de producten de komende periode wat geleidelijker de deur uit zullen gaan. Het is natuurlijk niet zo dat honden of katten opeens meer gaan eten. Men heeft nu voorraad ingeslagen, dus we verwachten over een tijdje wel een dipje."

Ook Nico is er maar druk mee.

Voor meer informatie:

Jetske Bouma
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
jetske.bouma@yarrah.com  
www.yarrah.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.