Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weer twee nieuwe merken bij Amanvida groothandel

Van hand- en gezichtscrèmes tot zuiverende drinkazijn...

Van smeuïge hand- en gezichtscrèmes tot zuiverende drinkazijn en authentieke balsamico-azijn. Bij de online groothandel Amanvida zijn weer twee nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd. Deze merken worden in dit berichtje voorgesteld. 

AVA Natural Skin Care

AVA natural skin care: biologische huidverzorging voor bewuste mensen
De Nederlandse Eva Nouhet is sinds 2018 de oprichter van AVA natural skin care. "Haar missie is om natuurlijke verzorgingsproducten, die de beste werkzame oliën uit planten bevatten, beschikbaar te maken voor bewuste mensen. Producten waarvan bewezen is dat ze de huid voeden, beschermen en herstellen, zoals avocado-olie, macadamia-olie en shea boter. Deze stoffen verzorgen de huid en helpen de cellen vernieuwen. Producten zonder synthetische ingrediënten die het milieu zo min mogelijk of niet belasten. Deze handcrème, dagcrème en anti-aging crème zijn een verademing voor de huid. AVA bevat een hoog gehalte aan werkzame stoffen uit planten, noten en zaden met onder andere avocado-olie, macademia-olie en shea-boter", zo licht Aaltje Van der Zee toe namens Amanvida.

  • 100% natuurlijk, zonder synthetische ingrediënten.
  • Voor de droge, rijpe en gevoelige huid.
  • Lokaal geproduceerd in Amsterdam.

Bongiorno, Italië's eerste ambachtelijke vinegar drink

Monari Federzoni zag het levenslicht op 12 januari 1912 toen kruidenierster Elena Monari een vergunning aanvroeg om Balsamico Azijn van Modena te produceren. Het Italiaanse familiebedrijf ligt in het landelijke Modena in de Po-vallei en is omringd door meer dan 100 hectare aan wijngaarden.

"Azijn staat wereldwijd bekend als een eeuwenoud tonicum voor een betere spijsvertering en welzijn. Bongiorno's eerste ambachtelijke vinegar drink, bevat de gezondheidsvoordelen van appelciderazijn én extra polyfenol antioxidanten van de befaamde Modena balsamico azijn. De biologische dranken zijn laag in calorieën, rijk aan vitamine A, B, C en E en aan mineralen calcium, ijzer, mangaan, fosfor en kalium", aldus Aaltje.

"Een klein shotje appelazijn per dag stimuleert je metabolisme. Een glaasje voor de maaltijd wekt de eetlust op. Eéntje erna helpt de maag tot rust te komen. Bongiorno combineert appelazijn en balsamicoazijn met vruchtensap en kruiden die de werking nog versterken. Niet zuur, maar zoet met een pittig kantje. Er zijn 5 smaken."

De online groothandel Amanvida verdeelt naast Bongiorno en AVA Natural Skin Care nog 60 andere duurzame merken.

Maak direct een B2B account aan en ontvang onder andere maandelijkse acties.

Voor meer informatie: [email protected] en Amanvida Zakelijk

Publicatiedatum: