BD-producten in de hoofdrol tijdens kooklesdagen

Natuurvoedingskundigen Suzanne Rotteveel en Jesse Koopmanschap organiseren op 25 april, 2 mei en 6 juni de kooklesdagen VOED JE GOED. "Werkend met de producten van biologisch-dynamische boeren, zijn wij als natuurvoedingskundigen een groot voorstander van verdere groei en bloei van deze sector. Voor consumenten die op zoek zijn naar een gezond eetpatroon en meer plantaardig willen koken, verzorgen we op 25 april, 2 mei en 6 juni de kooklesdagen VOED JE GOED. In de natuurvoedingskeuken koken we voornamelijk plantaardig, dat is niet alleen supergezond en duurzaam, het is ook heel erg lekker. Dus doe je schort om, stroop je mouwen op en ontdek de wereld van eten met de lekkerste granen, groenten, kruiden, specerijen, peulvruchten en gefermenteerde ingredi├źnten. De natuurvoedingskeuken is rijk in smaak, variatie en voedingsstoffen", vertelt Suzanne Rottveel.

De kooklesdagen van VOED JE GOED worden gehouden bij De Wilg (Mecklenburglaan 3-5 in Utrecht). Tijden: 10:00-17:00 uur. Prijs: 95 euro per persoon.

Voor meer informatie: www.oogstgoed.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.