De Smaakspecialist en Gulpener Bierbrouwerij genomineerd voor Koning Willem I Prijs

De Smaakspecialist uit Bavel en Gulpener Bierbrouwerij uit Gulpen zijn genomineerd voor de Koning Willem I Prijs voor het MKB 2020.

De Koning Willem I Prijs voor het MKB is de belangrijkste prijs in Nederland voor MKB-bedrijven met een aantal werknemers tot en met 250. De Koning Willem I Stichting, waarvan koningin Máxima het erevoorzitterschap bekleedt, kent sinds 2008 de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB toe aan gerenommeerde bedrijven die de motor vormen van onze economie.

De vakjury prees de Smaakspecialist voor haar sterke positie in de internationale retailmarkt, waar veelal grote multinationals de dienst uitmaken. Om als MKB-bedrijf in zo’n lastige markt met succes te opereren, getuigd van sterk ondernemerschap, lef en daadkracht. Dat meldt De Smaakspecialist in een persbericht. Daarnaast onderscheidt de Smaakspecialist zich volgens de jury met verschillende impactprogramma’s. Vooral het lesprogramma dat vanuit stichting KidsProef duizenden kinderen al op jonge leeftijd bewust maakt van verantwoorde voeding werd als kracht uitgelicht.

Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Prijs, is verrast door de hoge kwaliteit van de genomineerde ondernemingen. "Deze 12 genomineerde bedrijven zijn een afspiegeling van de economische kracht en vitaliteit van het midden- en kleinbedrijf in Nederland.”

Behalve De Smaakspecialist en Gulpener Bierbrouwerij zijn nog tien andere bedrijven genomineerd. De uiteindelijke winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in mei bekendgemaakt.

Voor meer informatie: www.kw1prijs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.